Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αγώνα δρόμου για Άρη ο Μπρινιόλι - Αν δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, μπλέκει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η συμμετοχή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο ματς με τον Άρη θα κριθεί την τελευταία στιγμή και στάθηκε στην ανάγκη του Παναθηναϊκού για νίκη.

Η νίκη για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Άρη είναι εκ των ουκ άνευ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτή την συμμετοχή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο κυριακάτικο παιχνίδι.

«Ο Μπρινιόλι έκανε θεραπεία σήμερα, έχει μια ενόχληση κάτω από τα πλευρά και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος με τον Άρη. Ο Ρούμπεν πιστεύω θα είναι έτοιμος για την Κυριακή, θα δούμε αύριο, θα έχουμε μια πιο σίγουρη εικόνα. Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν. Έχει πέσει εκεί όλο το βάρος, θεωρούν ότι είναι πολύ κομβικό παιχνίδι. Αν δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, θα μπλέξει αφού η ΑΕΚ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από αυτόν τον ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρήκε την ευκαιρία χθες και έκανε πέντε αλλαγές στην Λαμία, ξεκουράζοντας παίκτες ενόψει του ματς του «τριφυλλιού» με τους «κίτρινους».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε στις ομοιότητες της παρουσίας του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου το 2014 με το σήμερα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x