Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Απαιτητικό το φετινό καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις αυξημένες δυσκολίες που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, λόγω της Ευρώπης και το «πρέπει».

Αυξημένο δείκτη δυσκολίας θα έχει η νέα σεζόν για τον Παναθηναϊκό, λόγω της ανάγκης για πρόκριση στους ομίλους του Conference League, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η νέα σεζόν θα έχει παιχνίδια απαιτητικά και ο Παναθηναϊκός θα έχει ξανά το πρέπει. Όπως και στα ματς των πλέι οφ. Για να έχει αξία η περυσινή του θέση, θα πρέπει να μπει στους ομίλους του Conference League. Θα είναι δύσκολο γιατί με την απουσία του όλα αυτά τα χρόνια από την Ευρώπη, έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία, είναι στους αδύναμους ενώ έχει και δύο γύρους να περάσει. Θα είναι απαιτητικό το φετινό καλοκαίρι», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι απομένει μόνο το τυπικό για να ολοκληρωθεί έως την Τρίτη (21/06) το πολύ η μονοετής συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον Φακούντο Σάντσες, εξηγώντας γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς… άναψε το πράσινο φως.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μια εικόνα για την υπόθεση του Λούκας Βιγιαφάνιες, που πιθανότατα δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που βλέπει να «τραβάει».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x