Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Από το εξωτερικό οι παίκτες που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός - Η 11άδα με Βόλο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει περιπτώσεις παικτών εκτός Ελλάδας και πως το αυριανό ματς θα είναι διαφορετικό από του πρωταθλήματος.

Τα δεδομένα από το κομμάτι των μεταγραφών αλλά και των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ασχολείται ο Παναθηναϊκός για δεξί εξτρέμ, χαφ και αριστερό μπακ, όλες από το εξωτερικό. Στόχος να έχει γίνει τουλάχιστον μια μεταγραφή μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη και να μην αργήσουν να έρθουν. Δεν θα είναι ελεύθεροι, θα είναι παίκτες ενεργοί, με προπονήσεις, για να βοηθήσουν άμεσα. Τα ονόματα των Γιάχανμπακς και Κάουλι που έχουν γραφτεί είναι δυο που ισχύουν, αλλά εξετάζονται πολλοί παίκτες. Για τις ανανεώσεις, πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να παραμείνουν και ο Αϊτόρ και ο Ρούμπεν, αλλά και οι Σένκεφελντ-Κουρμπέλης και να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται το θέμα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για το αυριανό ματς και την 11άδα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε: «Δε νομίζω ότι θα έχει σχέση το ματς αυτό με το ματς στο πρωτάθλημα. Ο Βόλος είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα παίξει λίγο πιο προσεκτικά, πιο σφιχτά. Ο Παναθηναϊκός θα κατέβει με την βασική του ομάδα. Δηλαδή με τους Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσουν, Χουάνκαρ, Τσέριν το ένα χαφ και θα δούμε το άλλο, Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Παλάσιος και Σπόραρ».

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ήταν στο πλάνο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να υπογράψει ο Συμεωνίδης επαγγελματικό συμβόλαιο, πριν ακόμα πάει στην προετοιμασία στην Κύπρο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x