Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Μπρινιόλι είναι η απόδειξη ότι εάν ψάξεις καλά, βρίσκεις»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έπλεξε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το εγκώμιο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Παναθηναϊκός θέλει επιθετικό και εξτρέμ… γκολτζήδες!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ παράλληλα έκανε ειδική μνεία στην ανάγκη επιθετικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού, για να βρει περισσότερα γκολ.

«Ο Παναθηναϊκός για να μπορέσει να φανεί και η δουλειά του προπονητή θα πρέπει να βρει έναν πολύ καλύτερο επιθετικό. Ο Μακέντα σε κάποια ματς σκοράρει, σε άλλα είναι “εξαφανισμένος”, ο Καρλίτος δεν είναι 9άρι. Επίσης χρειάζεται κι έναν εξτρέμ γκολτζή, που να βάζει 10 γκολ τη σεζόν. Ο Μπρινιόλι εξελίσσεται σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, ακόμα και από άλλους που έχουν κοστίσει τα τριπλάσια λεφτά. Η προσωπικότητά του, το πως λειτουργεί στα αποδυτήρια, είναι η απόδειξη ότι αν ψάξεις καλά, τότε βρίσκεις χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις τρελά ποσά», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι ο Γιοβάνοβιτς περίμενε να πιέσει ψηλά η ΑΕΚ, λέγοντας στον Μπρινιόλι να σημαδεύει Βιγιαφάνιες-Μακέντα, άσχετα αν οι παίκτες του «τριφυλλιού» τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x