Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά με Χουάνκαρ - Πέρασε ένα μεγάλο σοκ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όπως το μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσον αφορά την επιστροφή του Χουάνκαρ στις προπονήσεις, ανέφερε: «Η επιστροφή του Χουάνκαρ είναι η είδηση της ημέρας. Ας ελπίσουμε να είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, αυτή τη στιγμή αισθάνεται καλά. Η πορεία θα δείξει πότε θα είναι έτοιμος. Πέρασε ένα μεγάλο σοκ, είχε πρόβλημα στην ακοή του από τη ρίψη της κροτίδας. Τις πρώτες μέρες που προσπάθησε δεν μπόρεσε να προπονηθεί. Σήμερα ένιωθε καλύτερα και έκανε προπόνηση, δεν μπορώ να πω πότε θα είναι έτοιμος, θα το δούμε».

Σχετικά με τους διεθνείς του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Ο Τζούριτσιτς είχε καλή απόδοση στο φιλικό κόντρα στο Βέλγιο. Έπαιξε σε διαφορετικές θέσεις και είχε φάσεις να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. Σχετικά καλή απόδοση είχε και ο Μλαντένοβιτς ως φουλ μπακ, στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε. Αύριο παίζει η Σλοβενία, που είναι μία ανάσα από την πρόκριση. Θα είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να έχει ξένους διεθνείς στο Euro».

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιλογή να εκτίσει ο Μλαντένοβιτς την ποινή του λόγω καρτών με τον Ατρόμητο: «Ο Μλαντένοβιτς θα εκτίσει με Ατρόμητο, στο πρώτο ματς του δευτέρου γύρου. Θέλει να πάει την απουσία του όσο πιο αργά γίνεται ο Γιοβάνοβιτς, ώστε να έχει επανέλθει όσο είναι δυνατόν ο Χουάνκαρ».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x