Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αυτή θα είναι η 11άδα με ΠΑΟΚ - Κρίσιμη η εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού και την προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη.

Για το κακό σερί με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στο πρωτάθλημα: «Έχει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο από το 2022. Τότε προσπαθούσε να βγει στην Ευρώπη και η νίκη εκείνη με 2-1 τον είχε βοηθήσει. Φέτος στο 2-2 στη Λεωφόρο ήταν πολύ καλός και στο Κύπελλο το 1-2, που δε μέτρησε γιατί πήρε την πρόκριση. Σε αυτό το ματς ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός. Αντιθέτως, στην Τούμπα πέρυσι νίκησε δυο φορές και φέτος μια στο Κύπελλο. Είναι μια εβδομάδα πολύ κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να πάρει αποτελέσματα στα ντέρμπι για να καλύψει τις γκέλες που έκανε και να ανέβει στη βαθμολογία».

Για τον Τερίμ και τα ντέρμπι: «Ο Τερίμ έχει μια… ειδικότητα στα ντέρμπι. Σε όλη του την καριέρα. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι να αλλάξει την εικόνα του Παναθηναϊκού στα εντός έδρας ντέρμπι. Το προφίλ του είναι τέτοιο. Είναι αλλιώς στα ντέρμπι και αλλιώς στα μικρομεσαία παιχνίδια».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν έχουμε απορίες για την ενδεκάδα. Έχουν επιστρέψει όλοι καλά. Ο Ντραγκόφσκι τερματοφύλακας, Αράο, Γεντβάι στόπερ, δεξιά ο Κώτσιρας, αριστερά ο Μλαντένοβιτς. Στα χαφ οι Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας. Αριστερά ο Μπερνάρ, δεξιά ο Παλάσιος και στην επίθεση ο Ιωαννίδης».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x