Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αυτή θα είναι η 11άδα του Παναθηναϊκού με Σλάβια - Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα στο πρώτο ματς με τη Σλάβια Πράγας και τόνισε πως η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς.

Το πλάνο που σκοπεύει να ακολουθήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ως προς το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Σλάβια Πράγας, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Το ενδιαφέρον στον Παναθηναϊκό στο επόμενο φιλικό με τον Βόλο. Σε αυτό το παιχνίδι και στο τελευταίο φιλικό θα δούμε για πολύ μεγάλη ώρα την πιθανή βασική 11άδα που έχει στο μυαλό του ο Γιοβάνοβιτς για τη Σλάβια. Η εκτίμηση που κάνω είναι ότι θα την αποτελούν οι Μπρινιόλι στο τέρμα, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χυάνκαρ στην άμυνα. Στον άξονα θα βάλει Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλο και πιθανότατα τον Τσέριν και μπροστά τους Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδη. Βάζει πίεση πάντως και ο Βαγιαννίδης, ενώ υπάρχει στα υπόψη και ο Κουρμπέλης. Θα δούμε. Πάντως, δεν νομίζω ότι θα ξεκαθαρίσει η πρόκριση από το πρώτο ματς», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Τορό έρχεται ουσιαστικά για να δοθεί δανεικός από τους «πράσινους» και να τσεκαριστεί μέσω αυτή της διαδικασίας αν μπορεί να προσφέρει στο μέλλον.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να δημιουργήσει δεδικασμένο με την πληρωμή των μάνατζερ του Μπλάνκο, που κατέληξε τελικά στην Ντνίπρο.

Ενώ επανάλαβε πως η καθυστέρηση των μεταγραφών του «τριφυλλιού» έχει να κάνει και με το ότι πρόκειται για καλές περιπτώσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x