Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Βάζει στόχους και φέρνει σταθερότητα ο Γιοβάνοβιτς - Αυτά ισχύουν για Γκατσίνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κρατάει στην… τσίτα τον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε τι ισχύει με την παραμονή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Τον τρόπο με τον οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταφέρνει να διατηρήσει τον Παναθηναϊκό σε μόνιμη… επαγρύπνηση, επιτυγχάνοντας παράλληλα και την βελτίωσή του, αποκάλυψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιοβάνοβιτς έχει συνέχεια στην τσίτα τους παίκτες, τους μαθαίνει να ζουν υπό πίεση κι εκείνοι ανταποκρίνονται. Βάζει συνεχώς στόχους, ούτως ώστε ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει μια σταθερότητα που του έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό θα έρθει μέσα από τους στόχους που θα βάζει και θα τους πιέζει να τους πετύχουν. Θέλει η ομάδα να μπει στους ομίλους περισσότερο από όλους», είπε μεταξύ άλλων.

Όσο για την παραμονή του Γκατσίνοβιτς στο «τριφύλλι» ή όχι; «Ο μάνατζερ του Γκατσίνοβιτς έχει ειδοποιηθεί ότι τον θέλει ο Παναθηναϊκός. Θα κοιτάξει τις προθέσεις της Χόφενχαϊμ και αν ειδοποιηθεί ότι δεν τον θέλει η γερμανική ομάδα, τότε θα προχωρήσουν οι κινήσεις είτε για νέο δανεισμό του, είτε για αγορά», σημείωσε ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Για το θέμα των ανανεώσεων, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν επιλέξει να γίνονται οι διαπραγματεύσεις κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που είναι και προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ενώ αναφορικά με τις μεταγραφές ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι οι «πράσινοι» θα περάσουν ένα «γεμάτο» καλοκαίρι, με τις κινήσεις να γίνονται σε… μάκρος χρόνου, όπως και πέρυσι άλλωστε.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x