Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για Ακαϊντίν - Τόσες μεταγραφές πάει να κάνει ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης επεσήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Ακαϊντίν από τον Παναθηναϊκό.

Τα δεδομένα για τον Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στην εκπομπή «Newsroom» και τον Νίκο Ζέρβα, επεσήμανε ότι παρά τα όσα γράφονται στην Τουρκία περί οριστικής συμφωνίας του «τριφυλλιού» με τη Φενέρμπαχτσε για τον διεθνή στόπερ, δεν έχει κλείσει ακόμη ο παίκτης.

Αφού θα πρέπει πρώτα να υπογράψει ο Μπονούτσι στην ομάδα της Τουρκίας, ώστε να ανάψει το… πράσινο φως η Φενέρ για τον 29χρονο αμυντικό. «Οι πιο πολλές πιθανότητες είναι να κλείσει», υπογράμμισε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Ούγκο, ο οποίος απασχολεί σοβαρά, αλλά είναι περίπτωση, η οποία απαιτεί χρόνο, αφού είναι πολύπλοκη υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για το πλάνο, το οποίο υπάρχει για τα μεταγραφικά, επισημαίνοντας ότι δεδομένα θα αποκτηθούν δύο στόπερ, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα ζητήσει άλλους δύο παίκτες ο Φατίχ Τερίμ. «Πιστεύω ότι θα γίνει μεταγραφή στο “6” και σε άλλη μία θέση», ανέφερε.

Από εκεί και πέρα μίλησε για τα αγωνιστικά και στάθηκε στο δημιουργικό πρόβλημα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Betsson, ενώ για το ματς με την ΑΕΚ, τόνισε είναι αμφίβολος ο Τζούριτσιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x