Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Διαφορετικό το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Το δικό του σχόλιο για το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, για την πρεμιέρα των πλέι-οφ, έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεύτερο “πρέπει” σε 15 μέρες με την ΑΕΚ. Στο πρώτο πρέπει ο Παναθηναϊκός κέρδισε και μπήκε στα πλέι-οφ. Αυτό το “πρέπει” έχει να κάνει με τη βαθμολογία των πλέι-οφ, να την πλησιάσει και αν κερδίσει ο Ολυμπιακός να πλησιάσει τον Άρη και να είναι κοντά σε θέση για την Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Με άλλες απουσίες σε σχέση με το προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ. Στο προηγούμενο έπαιξε ο Ιωαννίδης που απουσιάζει. Ο Βέλεθ είναι στα όρια της θλάσης και για αυτό τον λόγο θα προφυλαχθεί», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Από σήμερα αυξάνεται και η χωρητικότητα και ο κόσμος θα δώσει ώθηση στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει δουλέψει αρκετά το ματς και γνωρίζει πως η ΑΕΚ θα είναι διαφορετική. Ξέρει ότι θα χρειαστεί αρκετή υπομονή για να έρθει το γκολ».

Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε: «Θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός, να είναι συγκεντρωμένος και να μην δώσει την παραμικρή ευκαιρία στην ΑΕΚ που θα έχει και τον Αραούχο. Αν είναι αποτελεσματικός όπως την άλλη φορά και να πετύχει πρώτος ένα γκολ».

Καταλήγοντας, είπε: «Κάθε απώλεια βαθμών μετράει. Θα πρέπει να παρουσιαστεί διαφορετικός στα πλέι-οφ σε σχέση με την κανονική διάρκεια ο Παναθηναϊκός, αφού όλοι οι βαθμοί μετράνε σε αυτή τη διαδικασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x