Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Διαψεύδει ότι φεύγει σήμερα για Βραζιλία ο Μολέντο»

Μπορεί να φημολογείται έντονα ότι ο Μολέντο είναι ήδη φευγάτος για τη Βραζιλία, αλλά η πλευρά του παίκτη διαψεύδει ότι αναχωρεί σήμερα για την πατρίδα του.

Το σίριαλ με την υπόθεση Μολέντο φαίνεται πως ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να είναι σε ανοικτή γραμμή με την Ιντερνασιονάλ, ώστε να πετύχουν τη καλύτερη δυνατή συμφωνία. Οι δύο πλευρές πάντως δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του παίκτη.

Την ίδια ώρα, κυκλοφόρησε η φήμη, ότι ο Μολέντο έχει βγάλει ήδη εισιτήρια για τη Βραζιλία και πως αναχωρεί σήμερα για την πατρίδα του, κάτι το οποίο διαψεύδεται από την πλευρά του παίκτη, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Μολέντο, περιμένει να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές και στη συνέχεια θα αναχωρήσει, αν και οι πληροφορίες λένε ότι «ψάχτηκε» να φύγει ακόμα και σήμερα από την Αθήνα.

Όλα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού που είναι προγραμματισμένη στις 17.00 στην οποία περιμένουμε να δούμε να θα είναι κανονικά ο Μολέντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x