Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δικαιώνεται ο Παναθηναϊκός για την εμπιστοσύνη σε Γιοβάνοβιτς και Αϊτόρ»

Για δικαίωση του Παναθηναϊκού στη στήριξη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και του Αϊτόρ μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Απόλυτα δικαιωμένος μπορεί να νιώθει ο Παναθηναϊκός για τη στήριξη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και… μέσω αυτού στον Αϊτόρ, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς. Η σταθερότητα και η διάρκεια κρίνει τον πρωταθλητή. Σε κάθε περίπτωση όμως ο Παναθηναϊκός έχει ένα σταθερό πλάνο από το οποίο δεν έχει παρεκκλίνει ούτε στιγμή. Η διοίκηση έχει αποφασίσει να εμπιστευτεί έναν πολύ καλό προπονητή, τον στήριξε όταν υπήρχε αμφισβήτηση μετά τις δέκα ήττες πέρσι και τώρα δικαιώνεται. Είναι ο σωστός δρόμος για οποιαδήποτε ομάδα αυτός. Η ομάδα έχει κάνει το 5/5 χωρίς βασικά της όπλα σε πολλά παιχνίδια», τόνισε.

«Ο Αϊτόρ ήθελε να φύγει μετά τη λαίλαπα Πογιάτος και Μπόλονι. Ήταν σε κακή κατάσταση, όλο αυτό τον είχε επηρεάσει ψυχολογικά και ψαχνόταν να βρει ομάδα το καλοκαίρι του 2021. Ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε να τον δει, πίστεψε πως μπορούσε να τον αξιοποιήσει και τον έχει κάνει πλέον τον καλύτερο εξτρέμ του πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x