Stoiximan Super League

Νικολογιάννης:«2 εκ. ευρώ για Κουρμπέλη η Σαμπντόρια-Τον αφήνει στον ΠΑΟ ως το καλοκαίρι»

Έτοιμη να αποκτήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Παναθηναϊκό είναι η Σαμπντόρια. Προσφέρουν 2 εκ. ευρώ οι Ιταλοί και τον αφήνουν στο «τριφύλλι» ως το καλοκαίρι.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να απέσυρε τον ενδιαφέρον του για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά ο Έλληνας μέσος, φέρνει νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά από την Ιταλία και μάλιστα με ευνοϊκούς όρους για τους πράσινους.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM o Τάσος Νικολογιάννης, ο μάνατζερ του παίκτη βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και συζητάει για τη για τη του ποδοσφαιριστή στη Σαμπντόρια.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι η πρόταση της ιταλικής ομάδας, αγγίζει τα 2 εκ. ευρώ, ενώ όπως όλα δείχνουν θα αφήσει τον ποδοσφαιριστή στο «τριφύλλι» ως το καλοκαίρι, όπως έγινε και με την περίπτωση του Βλαχοδήμου και την Μπενφίκα.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι παρά τη συμφωνία του «δικεφάλου του Βορρά» με τον Παναθηναϊκό, ο Έλληνας μέσος εμφανίστηκε διστακτικός να μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Αφότου ζήτησε λοιπόν επιπλέον χρόνο για ν’ απαντήσει (και με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το βράδυ) ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x