Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δίψα, πάθος και κίνητρο για πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό - Θα είναι το πιο μάγκικο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι άπαντες στον Παναθηναϊκό περιμένουν… πώς και πώς τα playoffs και εξήγησε γιατί, αν έρθει το πρωτάθλημα, θα είναι το πιο μάγκικο της ιστορίας του!

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους, προκειμένου να κατακτήσουν εν τέλει το φετινό πρωτάθλημα, είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν… πώς και πώς τα playoffs, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις τους. Υπάρχει πολύ μεγάλη δίψα για τον τίτλο και πολύ μεγάλο κίνητρο. Βλέπουν πραγματικά κάθε ματς σαν τελικό και τα 10 ξεχωριστά. Υπάρχει μεγάλο πάθος αλλά και πίστη ότι θα τα καταφέρουν και στο τέλος θα πάρουν ένα πρωτάθλημα που είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει και, για εμένα, θα είναι το μάγκικο της ιστορίας του, αφού θα το έχει πάρει απέναντι σε δυνατούς Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και προερχόμενος εκείνος από μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μιλώντας για το πρόγραμμα των «πράσινων» στα playoffs, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι ένα πρόγραμμα που ξεκινάει πολύ δύσκολα αφού στις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχουν τρία πολύ δυνατά εκτός έδρας ματς και τον Ολυμπιακό μέσα, αλλά αν είναι στην πρώτη θέση μετά από αυτές θα έχουν σοβαρές πιθανότητες για τον τίτλο.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού, ενώ θα επιστρέψει ο Σένκεφελντ και θα είναι δίδυμο με τον Μάγκνουσον.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x