Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δουλεύει για να γίνει πιο δημιουργικός ο Παναθηναϊκός - Αυτά ισχύουν για μεταγραφές»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να αυξήσει τη συγκομιδή τερμάτων του Παναθηναϊκού στα ματς κι εκεί έχει εστιάσει, ενώ μίλησε και για μεταγραφές.

Να αυξήσει τις ευκαιρίες του και ως εκ τούτου και τα γκολ που πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πάνω σε αυτό δουλεύει στην Κύπρο, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει στην τακτική με στόχο ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί πολύ πιο βελτιωμένος στην δημιουργία, να αυξήσει τις ευκαιρίες στην διάρκεια των αγώνων για να πετυχαίνει και περισσότερα γκολ. Θέλει να αλλάζει η μπάλα κάτοχο με ταχύτητα, χωρίς να την κρατάνε οι παίκτες πάρα πολύ. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας, τις προπονήσεις και κυρίως τις συνθήκες που υπάρχουν», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τις μεταγραφές των «πράσινων» τον χειμώνα και την περίπτωση του Γιάχανμπνκς, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει γενικά, ό,τι όνομα και να βγει, μέχρι να υπάρχει κάτι χειροπιαστό και σίγουρο. Ψάχνει παίκτη για τη θέση του εξτρέμ -όπως και για ένα παίκτη στο 8-10- που παίζει ο Γιάχανμπανκς, έχει προταθεί ο συγκεκριμένος αλλά μέχρι εκεί. Το αφήνουμε στην άκρη και θα δούμε αν υπάρξει κάτι».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι πιθανότατα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πάφο αύριο θα δούμε δύο 11άδες, αν όχι από ένα ημίχρονο, τότε να παίζουν για 60’ και 30’ αντίστοιχα.

Αλλά και πως θα έχει πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο, καθώς οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν ξεσηκωθεί και θα δώσουν δυναμικό παρών.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x