Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δύο παιδιά από την Κ19 έχει ξεχωρίσει ο Γιοβάνοβιτς, δεν έχει… τρελαθεί με κάποιους»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για την πορεία της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» στην Κύπρο και τα μεταγραφικά.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Κύπρο ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεών του σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, με τον Τάσο Νικολογιάννη να μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» των «πράσινων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ένα τελευταίο φιλικό στο νησί, αυτό της Τετάρτης, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (7/12, 19:30), με τον ρεπόρτερ Παναθηναϊκού να τονίζει ότι αναμένεται να επιστρέψει ο Σένκεφελντ, ενώ θα απουσιάσουν Κουρμπέλης και Τσέριν προληπτικά.

Σημείωσε, πάντως, πως αυτά τα φιλικά γίνονται για τους παίκτες, χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιοι δεν τον έχουν τρελάνει τον Γιοβάνοβιτς, αλλά έχει ξεχωρίσει στο μυαλό του δύο παιδιά από την Κ19, που πιστεύει ότι μπορούν να εξελιχθούν και να βοηθήσουν. Ίσως τα δούμε σε κάποιο ματς Κυπέλλου. Πρόκειται για τους Κυριόπουλο και Συμεωνίδη».

Τέλος, για τα μεταγραφικά τόνισε ότι γίνονται… διεργασίες, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κλείσει έναν παίκτη μέχρι το τέλος Δεκέμβρη και άλλον έναν στις αρχές του νέου έτους.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x