Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Εβδομάδα επαφών για Λινγκρ - Ανοικτό του Κουρμπέλη»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για το θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη, αυτό του Λινκρ, αλλά και τη μεγάλη ζήτηση για τα διαρκείας μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, για την υπόθεση με τον Κουρμπέλη, ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε: «Μιλάνε οι δυο πλευρές και θα δούμε το αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες. Περιμένουμε την τελική κατάληξη. Η Τράμπζονσπορ τού δίνει περίπου 1 εκατ. ευρώ, οι Τούρκοι γράφουν ότι είναι πιθανό να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αλλά ας κρατήσουμε ανοιχτό το θέμα. Ο Παναθηναϊκός κάνει αυτό που πρέπει για τον κρατήσει. Το θέμα δεν θα τραβήξει πολύ».

Για τον Λινγκρ: «Είναι εβδομάδα επαφών αυτή για το θέμα του Λινγκρ. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Όλοι στην ομάδα θέλουν κάποιες μεταγραφές να έχουν γίνει μέχρι να φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι παίκτης που καλύπτει τα ''θέλω'' του Γιοβάνοβιτς στη θέση που ψάχνει η ομάδα. Αν αποκτηθεί θα τον βοηθήσει στο σκοράρισμα και τη δημιουργία, που φέτος είχε πρόβλημα ο Παναθηναϊκός».

Για τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν: «Προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι. Στα μέσα Ιουνίου θα βγουν οι ανακοινώσεις για τα διαρκείας και υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο, διότι πέρα από τη στεναχώρια για την απώλεια του τίτλου, είδε μια ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, ενώ υπάρχει και η Ευρώπη. Ο κόσμος θέλει να στηρίξει την προσπάθεια που θα γίνει τη νέα σεζόν».

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x