Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Είδαμε τον Παναθηναϊκό όλης της σεζόν χθες - Καλύτερα από το να κέρδιζε 0-2 σβηστά»

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο τρόπος που νίκησε ο Παναθηναϊκός τον Άρη έχει μεγάλη σημασία, ενώ στάθηκε και στις διαθέσιμες λύσεις που υπάρχουν στον πάγκο πλέον.

Για μεγάλη νίκη η οποία είναι ικανή να… αλλάξει το τσιπάκι στον Παναθηναϊκό, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη χθες και ο τρόπος που ήρθε είναι ακόμα καλύτερος από το να κέρδιζε 0-2 σβηστά. Έκανε ανατροπή σε μια έδρα που ο Άρης είχε μόνο μια ήττα. Ουσιαστικά είδαμε χθες 90’ τον Παναθηναϊκό όλης της σεζόν. Στο ημίωρο είδαμε τον Παναθηναϊκό κάποιων αγώνων, ενώ στην υπόλοιπη ώρα είδαμε μια ομάδα που έβγαλε ψυχή, πάθος, ήταν τακτοποιημένη, ενώ με την ηρεμία της προσπάθησε να βρει ένα δεύτερο γκολ και το βρήκε. Όλο το πρόβλημα ήταν η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση, έτσι όπως ήρθε λοιπόν η νίκη αυτό αλλάζει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως ο Μαντσίνι θα δώσει πολύ μεγάλη ώθηση αλλά και ο Κλεϊνχέισλερ επιπλέον λύσεις στο «τριφύλλι» στη συνέχεια.

Ο Νικολογιάννης μνημόνευσε και τις διαθέσιμες λύσεις που έχει στον πάγκο του πλέον ο Παναθηναϊκός για να γυρίσει ένα παιχνίδι.

Ενώ έκανε ειδική μνεία και στην εξωπραγματική εκτός έδρας επίδοση που καταγράφουν φέτος οι «πράσινοι» στο πρωτάθλημα και θυμίζει... άλλες εποχές.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x