Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Είναι τελικός με ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Λεωφόρο»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της «μάχης» για το πρωτάθλημα τώρα με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά, ο Νικολογιάννης μίλησε για τη χθεσινή ήττα στην Τούμπα, αλλά και για τη συνέχεια: «Μετά το χθεσινό, όλη η σκέψη είναι στο ματς της Κυριακής. Γύρισαν σελίδα στην ομάδα, από αύριο αρχίζει η προετοιμασία. Το καλό είναι ότι Μπερνάρ και Σπόραρ θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Κουρμπέλης δεν θα παίξει την Κυριακή, γιατί είναι τιμωρημένος. Αυτό που καίει τώρα τον Παναθηναϊκό είναι να πάρει το ματς της Κυριακής. Είναι ένας τελικός για την ομάδα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Οι παίκτες θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου, αλλά χρειάζεται αυτοσυγκράτηση. Με όσα έκανε ο Λουτσέσκου, θα πρέπει να μη συμβεί το παραμικρό. Οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο και ο κόσμος θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Να στηρίξει την ομάδα μόνο με τη φωνή του».

Για το αν θα είναι διαθέσιμος ο Κλεϊνχέιλσερ: «Είναι πιθανό ο Κλεϊνχέισλερ να βρίσκεται στην αποστολή, αλλά θα φανεί από την ετοιμότητά του. Ο προπονητής θα κρίνει».

Για τον Βαγιαννίδη και το λάθος του, ο Νικολογιάννης είπε: «Ο Γιοβάνοβιτς σκέφτηκε σοφά και τον στήριξε τον Βαγιαννίδη. Μιλάμε για ένα παιδί, που τώρα κάνει τα πρώτα του παιχνίδια καλά και δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Μέσα από τα λάθη του θα μάθει. Η παρουσία του συνολικά είναι καλή. Με τα Γιάννενα έκανε τη διαφορά. Με τον ΠΑΟΚ έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο μαζί με τον Παλάσιος, αλλά και ένα κακό δεύτερο με ένα λάθος. Ήταν μια κακή στιγμή. Ο προπονητής δεν επηρεάζεται από το λάθος του παίκτη. Αυτό μπορεί να συμβεί».

Για τα μεταγραφικά, επίσης, ανέφερε: «Γίνεται προσπάθεια για εξτρέμ, αποτελεί προτεραιότητα. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις και θα δούμε ποιος θα έρθει. Η προσπάθεια γίνεται για να έρθει το συντομότερο δυνατόν. Εφόσον κλείσει ο εξτρέμ, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει και άλλη μεταγραφή. Για τον Παλάσιος δεν προκύπτει κάτι και δε νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει διάθεση να τον δώσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x