Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Η εικόνα του Παναθηναϊκού δίνει έξτρα ενθουσιασμό στον κόσμο για το ντέρμπι»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ανυπομονησία των φίλων του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε τυχερούς όσους βρουν εισιτήριο για τη Λεωφόρο!

Στην βελτίωση του Παναθηναϊκού που έχει ανεβάσει και τον ενθουσιασμό των φίλων του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε με αφορμή την κυκλοφορία των εισιτηρίων στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Για τα εισιτήρια του ντέρμπι να πω, ότι τέτοιος χαμός έχει να γίνει πάρα πολλά χρόνια, μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θυμάμαι. Μόνο όσοι έχουν υπομονή και σταθούν τυχεροί, δυστυχώς, θα μπορέσουν να βρουν ένα εισιτήριο για την Κυριακή. Αν ο Παναθηναϊκός είχε 80.000 γήπεδο, θα το γέμιζε! Η ομάδα έχει ανταποκριθεί, πάει καλά, έχει μια εξέλιξη από πέρυσι. Πάντα τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχουν κόσμο, αλλά υπάρχει ένας έξτρα ενθουσιασμός. Είναι η πρώτη φορά που είναι στο +10 ο Παναθηναϊκός, έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Αυτό το παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών κάθε χρόνο, βλέπω τον Ολυμπιακό βελτιωμένο τώρα. Επί Κορμπεράν, ο Παναθηναϊκός θα ήταν γκραν φαβορί», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ακόμα και οι νέοι ξένοι παίκτες του «τριφυλλιού», όπως ο Σπόραρ ή ο Μπερνάρ, γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα τέτοιων αγώνων και τη σημασία τους.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε πως το πιο πιθανό αυτή την στιγμή είναι ο Παναθηναϊκός να πάει με την ίδια σύνθεση που είχε και στον Βόλο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x