Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Επανέρχεται σιγά σιγά ο Βιτάλ, καλό σημάδι για τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην άνοδο του Ματέους Βιτάλ και τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό ότι «καθάρισε» την πρόκριση από το πρώτο ματς.

Ειδική μνεία στις σταθερά καλές εμφανίσεις του Ματέους Βιτάλ τον τελευταίο καιρό με τον Παναθηναϊκό αλλά και στα οφέλη του χθεσινού 4-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης, μέσω του «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το χθεσινό ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Η Καρδίτσα ήταν επηρεασμένη από τις απουσίες, ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και μετά έκανε διαχείριση. Μπήκαν με σωστή νοοτροπία οι παίκτες, δεν το είδαν σαν αγγαρεία και έτσι εξασφάλισαν από χθες την πρόκριση. Δεν θα χρειαστεί να πιεστούν και να παίξουν βασικοί στην ρεβάνς», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Κρατάω ότι επανέρχεται σιγά σιγά ο Βιτάλ και δεν το λέω για την χθεσινή του απόδοση. Και με τον Ολυμπιακό μπήκε και έκανε δύο τρία ωραία πράγματα. Είναι λογικό, έχει παίξει 50-60 ματς και δεν έκανε διακοπές. Είναι καλό σημάδι αυτό, μπορεί να δώσει πράγματα στον Παναθηναϊκό. Ξέρει μπάλα, πίσω από τον επιθετικό μπορεί να τον δούμε και να παίξει καλά. Αν σε ένα ματς δεν παίξει ο Βιγιαφάνιες, μπορεί να παίξει αυτός. Στο 4-3-3 σίγουρα όχι, αλλά σε 4-2-3-1 κοντά στον επιθετικό σίγουρα».

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έκανε πολλές αλλαγές χθες και ότι πιθανότατα θα διατηρηθεί στο δεξί άκρο του «τριφυλλιού» ο Κώτσιρας.

Ενώ χαρακτήρισε αναντικατάστατο τον Βιγιαφάνιες, λόγω του στυλ παιχνιδιού του, σημειώνοντας ότι ο Λούντκβιστ δεν έχει καταφέρει να τον καλύψει, έχοντας ωστόσο ελαφρυντικά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x