Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω πως θα μείνει ο Χουάνκαρ»

Την αίσθηση πως θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Χουάνκαρ για νέο συμβόλαιο μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αισιόδοξος πως θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Χουάνκαρ για την επέκταση της συνεργασίας τους παρουσιάστηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τον Ισπανό αριστερό μπακ. Εκτίμησή μου είναι πως εύκολα ή δύσκολα ο παίκτης θα παραμείνει και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουμε εικόνα», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στα δεδομένα της υπόθεσης Γκατσίνοβιτς μετά τα όσα αναφέρει το περιοδικό Kicker και μετέφερε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας ο ρεπόρτερ του γερμανικού Μέσου, Γιώργος Βαβρίτσας.

«Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει χαφ, ανεξάρτητα από την υπόθεση Γκατσίνοβιτς, καθώς αποχώρησε ο Μαουρίσιο, ενώ ο Βιγιαφάνιες δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα και δεν έχει γίνει κουβέντα μαζί του. Επίσης προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση φορ, με τον Ιωαννίδη να προορίζεται για εναλλακτική λύση. Έχουν προταθεί πολλοί παίκτες, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Το θέμα της ενίσχυσης με χαφ είναι κάπως πιο προχωρημένο», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x