Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει 16-17 ενδεκαδάτους πλέον ο Παναθηναϊκός - Δύσκολη η σεζόν για τους διεθνείς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM το γεμάτο ρόστερ του Παναθηναϊκού αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα των διεθνών παικτών, ενώ αναφέρθηκε και στη συνύπαρξη των Αράο-Ρούμπεν Πέρεθ.

Τα… ζόρια που τράβηξαν και θα τραβήξουν οι καταπονημένοι φέτος διεθνείς παίκτες, εν προκειμένω του Παναθηναϊκού απαιτούν και ειδική διαχείριση, σύμφωνα με όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι δύσκολη η φετινή χρονιά για όλους τους διεθνείς γενικά, αλλά και του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι δεν έκαναν διακοπές, έκαναν ουσιαστικά μια εβδομάδα, γιατί τα ματς των Εθνικών πήγαν αργά, μετά ξεκίνησαν προετοιμασία και μετά άρχισαν τα προκριματικά. Οι δύο Σέρβοι, οι τρεις Σλοβένοι, ο Ιωαννίδης, ο Μάγκνουσον και ο Κλεϊνχέισλερ. Δεν μπορεί να μην έχει επιπτώσεις, να βγάλουν τραυματισμούς ή να μην έχουν πολύ καλή απόδοση. Γενικά προβληματίζει αυτό όλους τους προπονητές και χρειάζεται καλή διαχείριση. Δεν είναι απλό πράγμα, ειδικά μετά την διακοπή θα παίζουν σχεδόν ανά 2-3 ημέρες. Δεν είναι ρομπότ, ο Γιοβάνοβιτς το έχει αυτό στο μυαλό του, για αυτό είδαμε να κάνει επτά αλλαγές ανάμεσα στα παιχνίδια με τη Μπράγκα και μετά. Συνυπολογίζει την ένταση και το γεγονός ότι έχουν έρθει νέοι παίκτες και θα έπρεπε να τους δώσει χρόνο. Αξιοποιεί τους πάντες και έχει και καλά αποδυτήρια έτσι», είπε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι τον Αράο μπορεί να τον δούμε πολλές φορές βασικό φέτος και δίπλα στον Ρούμπεν, σε κάποια δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια των «πράσινων», αλλιώς λογικά θα εναλλάσσονται στην 11άδα.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς διαθέτουν 16-17 παίκτες… ενδεκαδάτους και ταυτόχρονα μια σίγουρη βάση για να πορευτούν μέσα στη χρονιά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x