Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει βάλει και χθες σφραγίδα ο Γιοβάνοβιτς - Προσηλωμένος ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι (και) το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο φέρει την υπογραφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και σχολίασε το πέναλτι που δεν δόθηκε στο 21’.

Έργο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας και το… γιατί.

«Το τρένο του Ιβάν συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα. Πέρασε και από το Αγρίνιο με δύο πολύ σοβαρές απουσίες, του Αϊτόρ και του Παλάσιος που έχουν βάλει 12 γκολ και είναι δύο εξτρέμ που είναι οι καλύτεροι του Παναθηναϊκού, για μένα είναι οι καλύτεροι και του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά βρήκε τις λύσεις με τις αλλαγές στο 75’ του Γιοβάνοβιτς, που έχει βάλει και χθες σφραγίδα. Έκανε και την αλλαγή σχηματισμού που του βγήκε επίσης, παρέταξε μια ομάδα προσηλωμένη στον στόχο. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Μπερνάρ ήταν εκ των κορυφαίων των «πράσινων» στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά την αλλαγή πλευράς με τον Βέρμπιτς, ο οποίος αντιθέτως ήταν και χθες «άλλος» παίκτης σε σχέση με αυτόν που ξέρουμε αλλά αξίζει μια πίστωση χρόνου.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε πως ο Τσόκαϊ είναι μια ιδανική λύση για τον Παναθηναϊκό όταν ψάχνει δύναμη, τρεξίματα και πάθος, ενώ διαθέτει και δυνατότητες επιθετικά τις οποίες θα δούμε σύντομα.

Παράλληλα, σχολιάζοντας την φάση του μη καταλογισμού πέναλτι υπέρ του «τριφυλλιού» στο 21’ για χέρι του Αποστολάκη, έκανε λόγο για ξεκάθαρη παράβαση που δεν δόθηκε από τον διαιτητή Βεργέτη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x