Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Γιοβάνοβιτς θα πορευτεί με την 11άδα που έχει “στρώσει” από τον πρώτο γύρο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι, ανεξαρτήτως μεταγραφών, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει βρει τον βασικό του κορμό, αλλά ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δεδομένα μεταγραφές, εξηγώντας… γιατί.

«Κλειδωμένη» είναι στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η βασική 11άδα του Παναθηναϊκού, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται ενίσχυση, όπως σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ό,τι μεταγραφή και να κάνει ο Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι βασικός. Αυτό, το ξεχνάμε! Ο Γιοβάνοβιτς θα πορευθεί με την 11άδα που έχει στρώσει στον πρώτο γύρο. Σιγά σιγά θα μπουν οι παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο και κάποια στιγμή να γίνουν βασικοί. Ο λόγος που χρειάζονται μεταγραφές είναι επειδή δεν υπάρχει βάθος. Θέλει ποιοτικούς παίκτες και λύσεις σε συγκεκριμένες θέσεις. Πάντως, 100 φορές να ξαναγίνει το ματς με τον Ιωνικό, 100 φορές θα το κερδίσει ο Παναθηναϊκός βάσει ευκαιριών. Όταν όμως κάνεις πρωταθλητισμό -και ειδικά φέτος που είναι τόσες καλές ομάδες- πρέπει τέτοια παιχνίδια να τα καθαρίζεις και να μην τα αφήνεις να πάνε έτσι μέχρι τέλους», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στην απουσία του Σένκεφελντ, ως προς την φάση του γκολ του Ιωνικού, τονίζοντας πως ο Ολλανδός στόπερ αποσοβεί ανάλογους κινδύνους για το «τριφύλλι» όποτε παίζει.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς είναι ο Μπερνάρ να παίζει στον άξονα, με την προχθεσινή εμφάνιση του στη Νίκαια να δικαιώνει τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ενώ πρόβλεψε ότι ο Βέρμπιτς, που δείχνει να βρίσκει την φόρμα του, θα προσφέρει περισσότερα στον δεύτερο γύρο, δίνοντας γκολ και νίκες στους «πράσινους».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x