Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει εξτρέμ με γκολ και ασίστ πλέον ο Παναθηναϊκός - Οι λόγοι που έμεινε ο Αϊτόρ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ δυνατός στα άκρα του χρόνου, ενώ αποκάλυψε όλο το στόρι της ανανέωσης του συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Παναθηναϊκός κρατάει αυτούς που θέλει, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, σύμφωνα με όσα σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας και τους λόγους της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Ήταν μια υπόθεση που είχε ξεκινήσει πριν τον τραυματισμό του παίκτη. Υπήρχε κοινή επιθυμία για ανανέωση, ενώ αρχικά υπήρχε μια απόσταση κυρίως με τον ατζέντη του που ικανοποιήθηκε, τελικά ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που ήθελε, ο Αϊτόρ το ίδιο. Είχα εκφράσει την θέση ότι θα έμενε. Ο Παναθηναϊκός κρατάει αυτούς που θέλει, ο ίδιος ήξερε ότι στον Παναθηναϊκό έχει αναγεννηθεί, ακόμα είναι τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Η παρουσία του Γιοβάνοβιτς έπαιξε μεγάλο ρόλο, όπως και το πρότζεκτ που του έδειξε η διοίκηση. Είχε ενοχλήσεις και από άλλες ομάδες, ακόμα και από ελληνικές, αλλά καμία δεν τον γέμισε», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η παρουσία των Αϊτόρ, Σεμπάστιαν Παλάσιος και Ντάνιελ Μαντσίνι, αλλά και του Μπένιαμιν Βέρμπιτς σε περίπτωση που αυτός βελτιωθεί, καθιστούν το «τριφύλλι» πολύ δυνατό στα άκρα, με εξτρέμ που έχουν και το γκολ αλλά και ασίστ.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως στον Παναθηναϊκό ξεχνούν τελείως την νίκη επί του Άρη και ρίχνουν το βάρος στον Βόλο, με τον Γιοβάνοβιτς να έχει πλέον πολλές λύσεις.

Ενώ, για την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη με τους «πράσινους», ανέφερε ότι πιθανότατα θα έχουμε εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x