Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει καθυστερήσει ο Παναθηναϊκός στα μεταγραφικά, ας ελπίσουμε να του βγει σε καλό…»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Την κατάσταση στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, ενόψει και των αγώνων με την Σλάβια Πράγας για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εξήγησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εδώ που έχουμε φτάσει ό,τι και αν γίνει, θα είναι αργά για τους αγώνες με την Σλάβια. Το θέμα είναι αυτή η καθυστέρηση να βγει σε καλό, η ομάδα να περάσει και οι παίκτες που θα αποκτηθούν να κάνουν στη συνέχεια τη διαφορά. Δεν μπορεί να υπολογίζεται κάποιος παίκτης, εκτός και αν έρθει μέσα στην εβδομάδα και πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρώτο ματς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός είχε μία-δύο περιπτώσεις που είχε φτάσει πολύ κοντά. Στη μία περίπτωση ο παίκτης για οικογενειακούς λόγους αρνήθηκε να έρθει, ενώ είχε δεχθεί, και ο άλλος δεν προχώρησε για άλλο λόγο. Για τον Πάβκοβ, στη Σερβία γράφτηκε ότι έγινε πρόταση, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον Παναθηναϊκό. Πολλές φορές υπάρχουν δημοσιεύματα για άλλους λόγους», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός την τελευταία διετία δεν παίρνει παίκτες τύπου Αγιούμπ ή Μπεκ, οι οποίοι δεν έπιασαν ποτέ, και δυσκόλεψαν και για την αποχώρησή τους. Αν συνεχίσει έτσι, αυτό θα είναι προς όφελος της ομάδας. Ο προπονητής, επίσης, έχει τονίσει ότι δεν θέλει να αλλάζει συνεχώς το βασικό κορμό της ομάδας και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x