Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει πάρει όλα τα ματς με τους ''μικρούς'' ο Παναθηναϊκός φέτος - Κρίνουν πολλά οι επόμενες 15 μέρες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη συνέπεια που δείχνει ο Παναθηναϊκός με τους «μικρούς» στο πρωτάθλημα και αναφέρθηκε στον κρίσιμο Ιανουάριο που θα μας δείξει πολλά για το μέλλον.

Στην ικανότητα του Παναθηναϊκού να «καθαρίζει» και… εύκολα τα παιχνίδια κόντρα σε υποδεέστερες ομάδες στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, κάνοντας ειδική μνεία και στον «καυτό» Γενάρη.

«Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό, που έχει το μεγάλο πρέπει φυσικά. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, αυτά τα ματς πρέπει να τα παίρνεις. Το έχει κάνει σε όλα φέτος ο Παναθηναϊκός και μάλιστα με άνεση, αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Έχει δείξει συνέπεια. Εφόσον κερδίσει θα αξιοποιήσει το αποτέλεσμα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ και θα περιμένει να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Άρη, για να περάσει πάλι πρώτος. Στις αρχές Φλεβάρη θα ξέρουμε πάνω κάτω προς το που βαδίζει το πράγμα, σε πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο. Είναι 15 ημέρες που θα κριθούν πάρα πολλά πράγματα, είναι πολύ αποφασιστικός μήνας. Αν κερδίσει και στο Κύπελλο, πάρει και τα ντέρμπι, θα συνεχίσει με άλλη ψυχολογία», είπε σχετικά.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε άδικη και ακατανόητη την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα στο ποδόσφαιρο, ενώ χαρακτηρίζει την φετινή σεζόν.

Ερωτηθείς για την 11άδα του «τριφυλλιού», ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Τερίμ ίσως πάει σε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, αφού ο Ρούμπεν είναι τιμωρημένος, χωρίς αυτό να σημαίνει μαζικό ροτέισον.

Ενώ για τα μεταγραφικά σημείωσε ότι μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε την έλευση ενός στόπερ στον Παναθηναϊκό, αλλά για παίκτη σε άλλη θέση θα πρέπει να περάσουν τα επόμενα ματς αφού ο Τερίμ θέλει λίγο χρόνο για να αξιολογήσει το ρόστερ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x