Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχουν χτυπήσει… καμπάνες στον Παναθηναϊκό εν όψει ΑΕΚ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως στον Παναθηναϊκό έχουν κινητοποιηθεί μετά την όχι καλή εικόνα της ομάδας κόντρα στον Λεβαδειακό και εν όψει ΑΕΚ.

Σε εγρήγορση έβαλε τον Παναθηναϊκό η ανησυχητική εικόνα στο ματς με τον Λεβαδειακό και εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στην Opap Arena, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έχουν χτυπήσει… καμπάνες στον Παναθηναϊκό για την εμφάνιση της ομάδας. Μπορεί να νίκησε, αλλά η εμφάνιση για παράδειγμα στο ματς με τον Ιωνικό ήταν πολύ καλύτερη από ό,τι στη Λιβαδειά. Υπήρχαν διαστήματα που η ομάδα δεν είχε την κατοχή, κάτι σπάνιο για ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Γίνονται συζητήσεις στην ομάδα και ο προπονητής θα μιλήσει και με τους παίκτες ξεχωριστά. Είναι κακό για τον Παναθηναϊκό που η ΑΕΚ προέρχεται από ήττα, γιατί τώρα θα θέλει να αντιδράσει και οι καλές ομάδες γίνονται πιο επικίνδυνες σε τέτοιες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν νικήσει ο Παναθηναϊκός, πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στα playoffs», τόνισε.

Όσο για το πώς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός; «Δεν πιστεύω πως ο Γιοβάνοβιτς θα αλλάξει το στυλ της ομάδας. Το μόνο που ίσως κάνει είναι να αφαιρέσει έναν εξτρέμ, για παράδειγμα τον Βέρμπιτς, και να βάλει και τρίτο χαφ, δηλαδή τον Ρούμπεν, τον Τσέριν και τον Κουρμπέλη. Όμως νομίζω πως θα θελήσει να απασχολήσει την άμυνα της ΑΕΚ. Τον βολεύει τον Παναθηναϊκό ότι θα βρει χώρους και ίσως να παίξει όπως συνήθως», ανέφερε.

Τέλος για τα μεταγραφικά είπε: «Οι Μεξικάνοι γράφουν κάθε μέρα κι άλλο ποσό για τον Αντούνα. Δεν έχει τελειώσει οριστικά η περίπτωση, αλλά βλέπω ότι εδώ και μέρες ο Παναθηναϊκός κινείται για κάτι άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x