Για την επιστροφή των διεθνών στο Κορωπί, την προετοιμασία ενόψει Άρη, τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και την κατάσταση των Βέρμπιτς, Ζέκα μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για την επιστροφή των διεθνών, τον Ζέκα και τον Βέρμπιτς: «Το καλό νέο είναι ότι όλοι οι διεθνείς γύρισαν υγιείς και χαρούμενοι. Ο Βέρμπις σκόραρε. Είναι ένα παιδί που ήρθε με προοπτική το καλοκαίρι, δεν πήγε καλά. Φέτος απ΄ την προετοιμασία κάνει μεγάλη προσπάθεια. Έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας γιατί δεν έβγαιναν τα κουκιά. Παρ’ όλα αυτά κάνει τρομερή προσπάθεια. Έχει δείξει ένα καλύτερο εαυτό και ψάχνει ένα ανάλογο γκολ στον Παναθηναϊκό κατά την άποψή μου. Χαρούμενοι επέστρεψαν και οι Σέρβοι με την πρόκριση, αλλά και ο Ζέκα που έπαιξε και ήταν πάρα πολύ καλός όσο χρειάστηκε. Είναι από τους καλύτερους στην προπόνηση. Δείχνει πάθος και δίψα και πιστεύω ότι πλέον από τη στιγμή που του έφυγε και ο φόβος είναι ένα όπλο στα χέρια του Γιοβάνοβιτς μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι ευχάριστο νέο».

Για τον Φώτη Ιωαννίδη: «Ο Ιωαννίδης γύρισε κι αυτός από μεγάλη εμφάνιση με γκολ. Να ξαναπούμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι κάθετος. Δεν τον πουλάει τον παίκτη. Όσες ομάδες έχουν ενοχλήσει τον Παναθηναϊκό η απάντηση είναι «δεν πωλείται». Ο Παναθηναϊκός τον πιστεύει και θέλει να είναι ένας από τους Έλληνες που θα βασιστεί πάνω του τα επόμενα χρόνια. Όποια πρόταση κι αν έρθει, η αρχική επιθυμία της ομάδας είναι να μην πουληθεί ο παίκτης, αλλά να μείνει για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό».

Επίσης, ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε στα ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που πάνε για τον Ιανουάριο.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x