Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πάει για αποτέλεσμα στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός-Οι προτεραιότητες στα μεταγραφικά»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν πάει για να… βγάλει την υποχρέωση στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Κάθε άλλο παρά σαν αγγαρεία θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το φινάλε των playoffs, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιοβάνοβιτς κατεβάζει την ομάδα για να πάρει αποτέλεσμα, αν μπορεί και τη νίκη. Δεν πάει για να περάσει αυτό το ματς και να έρθει ο τελικός, θέλει σε κάθε παιχνίδι να είναι ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Στην άμυνα θα δούμε τον Σάρλιγια, θα δούμε με ποιον δίπλα του. Οι επιλογές είναι περιορισμένες ούτως ή άλλως. Θα παίξουν σίγουρα ο Κουρμπέλης, ο Μαουρίσιο, ο Αλεξανδρόπουλος και ο Καρλίτος. Δεν βλέπω Παλάσιος και Αϊτόρ γιατί έχουν τραβήξει πολύ κουπί. Πιο πιθανό είναι να δούμε Χατζηγιοβάνη και Βιτάλ στα άκρα».

Τέλος, αναφερόμενος στις μεταγραφικές προτεραιότητες για το καλοκαίρι, είπε: «Θα αποκτηθούν φορ, δύο χαφ, δύο εξτρέμ, ένα αριστερό μπακ και ίσως ένα δεξιό. Στα στόπερ θα πάρει σίγουρα έναν παίκτη και θα πάρει και τερματοφύλακα αν έρθει ο Διούδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x