Για την προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού, τον σχεδιασμό για την απόκτηση στόπερ τον Ιανουάριο, αλλά και το γηπεδικό μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού είπε: «Από αύριο αρχίζει η προετοιμασία για το ντέρμπι. Περιμένει και τους τελευταίους διεθνείς την Τετάρτη. Ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός θα μπει στην τελική ευθεία για το ντέρμπι. Αγωνιστικά, τελευταίο πρόβλημα είναι αυτό του Πάλμερ Μπράουν που θα χάσει τα επόμενα έξι παιχνίδια μέχρι τη διακοπή. Σε περίπτωση τρίτου κεντρικού αμυντικού, ο Γιοβάνοβιτς έχει στα υπόψιν του τον Αράο. Σε κάποια ματς μπορεί να τον δούμε βασικό για να γίνει σωστή διαχείριση με τον Γεντβάι».

Για την πιθανή προσθήκη στόπερ: «Ετσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός έχει πάρει απόφαση να πάρει ένα στόπερ. Δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό. Το είχε πάρει απόφαση μετά τον τραυματισμό του Μάγκνουσον. Σε αυτό το κομμάτι γίνεται προεργασία για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος το νωρίτερο δυνατό».

Για το γηπεδικό: «Περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του κ. Δούκα. Παλαιοτέρα ο ίδιος είχε ταχθεί υπέρ της διπλής ανάπλασης. Η παράταξή του είχε ψηφίσει υπέρ. Το περιβάλλον του λέει ότι δεν αλλάζει κάτι. Έχουν πέσει οι υπογραφές και είναι έτοιμη η κατασκευαστική εταιρεία να μπει για να αρχίσει το έργο από Δεκέμβρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x