Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Γίνονται ήδη επαφές για τις ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού.

Γίνονται… πράγματα, που δεν μαθαίνονται μέχρι να τελεσφορήσουν, αναφορικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων στον Παναθηναϊκό, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Γίνονται ήδη επαφές με τους παίκτες για τις ανανεώσεις που εμείς δεν μαθαίνουμε, έτσι έχουν αποφασίσει στην ομάδα. Αυτό που φαίνεται αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Ρούμπεν είναι πιο κοντά. Στόχος είναι να προχωρήσουν και με τους Αϊτόρ, Σένκεφελντ και Κουρμπέλη και να τελειώσουν οι υποθέσεις πριν τον Γενάρη», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για τις επιλογές του Γιοβάνοβιτς ως προς την αποστολή του «τριφυλλιού» για την Κύπρο, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Κυριόπουλος είναι ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει από την Κ19 και θέλει να τον δει.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε επίσης ότι ο Παλάσιος σιγα σιγά θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και ίσως να είναι στα δύο τελευταία φιλικά του Παναθηναϊκού.

Ενώ επισήμανε ότι οι «πράσινοι» πιστεύουν πολύ τον Μπιλάλ και δεν αποκλείεται ακόμα και φέτος να τον δούμε σε κάποιο ματς της πρώτης ομάδας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x