Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τις αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά και τα θέματα Γεντβάι και Ντραγκόφσκι μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Θέλει να εξασφαλίσει την Ευρώπη και μετά να πάρει το Κύπελλο στον Βόλο ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έχουν κάνει focus στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα έγινε ανάλυση από τον Τερίμ στους παίκτες, δείχνοντάς τους βίντεο. Η ομάδα θέλει τη νίκη για ψυχολογική ώθηση και μπορεί να του εξασφαλίσει μια θέση για την Ευρώπη. Ξέρει ότι αντιμετωπίζει μια ομάδα που πάει για το πρωτάθλημα. Αλλά υπάρχει κι ένα αντίστοιχο ματς στη Λεωφόρο όταν ο Παναθηναϊκός έπαθε ζημιά από τον αδιάφορο ΠΑΟΚ με την ισοπαλία 1-1. Τώρα τα πράγματα είναι αντίστροφα. Ο στόχος είναι το καλό αποτέλεσμα και να μπει ένα τέλος στις δυο σερί ήττες».

Για την πιθανή ενδεκάδα: «Θα πρέπει να περιμένουμε για την ενδεκάδα. Φαίνεται ότι ο Αράο μάλλον θα παίξει στο κέντρο της άμυνας. Νοκ άουτ είναι ο Ιωαννίδης και πιθανότατα ο Βέρμπιτς. Εκτός θα είναι και ο Σένκεφελντ. Ισως παίξει στα χαφ ο Ρούμπεν και στην κορυφή ο Σπόραρ. Ο Μπερνάρ θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Δεξιά ο Μαντσίνι ή ο Παλάσιος και ίσως γίνουν κάποιες άλλες αλλαγές στα άκρα της άμυνας».

Για Γεντβάι και Ντραγκόφσκι: «Είχε ληφθεί εδώ και καιρό η απόφαση για παραμονή του Γεντβάι, είναι τυπικό το θέμα της ομάδας του. Γίνεται προσπάθεια και με τον Ντραγκόφσκι, υπάρχει ρήτρα 3,5 εκατ. ευρώ, αλλά οι ρήτρες μπαίνουν για να υπάρχει συζήτηση. Θα παίξει ρόλο η επιθυμία του παίκτη. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι στο να συμβεί αυτό. Ο παίκτης θέλει να μείνει εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x