Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Η προετοιμασία για… Μακάμπι Χάιφα και τα δεδομένα για στόπερ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα εν όψει αναβολής της αγωνιστικής, αλλά και στην αναζήτηση στόπερ για τον Γενάρη.

Με την αναβολή της αγωνιστικής στην Stoiximan Super League σχεδόν δεδομένη, ο Παναθηναϊκός στρέφει από τώρα την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα για το Europa League, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Φαίνεται ότι κατά 99% δεν θα γίνει η αγωνιστική. Δεν πρόκειται να κάνει κάποιο φιλικό ο Παναθηναϊκός εφόσον επισημοποιηθεί η αναβολή και απλώς θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι πλέον της επόμενης Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα. Είναι μια ομάδα που συνέρχεται από τις συνέπειες του πολέμου, έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα και στο ματς με τη Βιγιαρεάλ στην Κύπρο ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική παρότι έχασε», τόνισε.

Όσο για την αναζήτηση αμυντικού για τον Ιανουάριο είπε: «Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν περιπτώσεις στόπερ. Θέλουν να κάνουν προσεκτική επιλογή και όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί κάποιος δανεικός. Το καλοκαίρι τελειώνει ο δανεισμός του Γεντβάι, ενώ ο Σένκεφελντ, ο Μάγκνουσον και ο Πάλμερ-Μπράουν έχουν συμβόλαια και για τη νέα σεζόν. Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να έχει πέντε στόπερ, αλλά τέσσερις σχεδόν ισάξιους. Ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να μπορεί να προσφέρει άμεσα. Στόχος είναι ο στόπερ που θα αποκτηθεί να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται», σημείωσε.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x