Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Η συμπεριφορά κάποιων παραγόντων το μεγάλο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε το ρεπορτάζ του στο bwinΣΠΟΡ FM.

Για όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση της Stoiximan Super League, την απόφαση να περάσει η πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για επιστολή σε ΚΕΔ και ΕΠΟ για το θέμα με τους Πολωνούς διαιτητές, αλλά και για τα αγωνιστικά θέματα του «τριφυλλιού» μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για όσα συνέβησαν στο Δ.Σ. της Λίγκας: «Ουσιαστικά πέρασε ομόφωνα από τους παρόντες, με εξαίρεση την ΑΕΚ που αποχώρησε, τη Λαμία και τον Βόλο που δεν ήταν εκεί, η απόφαση να σταλεί επιστολή σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για να δοθούν απαντήσεις σχετικά με τα ερωτήματα του Παναθηναϊκού στον κ. Μπένετ για τους Πολωνούς διαιτητές. Να υπάρξει ενημέρωση και συγκεκριμένα στοιχεία για τον λόγο της αλλαγής. Στη διάρκεια της συζήτησης ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για έλεγχο της ΕΠΟ. Επειδή ήταν πολύ σκληρή η ανακοίνωση της ΑΕΚ, είπε σε κάποιο σημείο ότι «Με έκλεισε ο Μαρινάκης σε ασανσέρ, αλλά εγώ δεν κλείστηκα στη φυλακή». Μετά υπήρξαν πολλές κουβέντες χαμηλού επιπέδου από άλλους παράγοντες. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υποφέρουμε από συμπεριφορές κάποιων παραγόντων, όπως στη διάρκεια μιας συνεδρίασης της Λίγκας».

Για το ύφος της χθεσινής ανακοίνωσης της ΑΕΚ: «Όπως έχω πει τόσα χρόνια για τον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να μην πω κάτι τέτοιο σήμερα για την ΑΕΚ. Δεν μπορεί να μιλάει μια ΠΑΕ έτσι. Η απάντηση του Παναθηναϊκού χθες είχε μια ποιότητα και όχι χαρακτηρισμούς. Κάπου εδώ τελειώνει αυτή η ιστορία για τον Παναθηναϊκό και καλό είναι να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Παναθηναϊκός σήμερα άρχισε την προετοιμασία για τα συνεχόμενα παιχνίδια. Παίζει κατά σειρά με ΠΑΟΚ, Βόλο και ΑΕΚ. Θα γίνει μια προετοιμασία για όλα αυτά τα παιχνίδια από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μετά θα είναι ματς χωρίς ανάσα. Εκεί θα παίξει ρόλο η ποιότητα και η προσωπικότητα των παικτών. Σήμερα ο Σάρλια έκανε θεραπεία, λόγω κάκωσης στο μετατάρσιο. Δεν υπάρχει ανησυχία. Ο ίδιος ανησύχησε ότι το έσπασε, αλλά λογικά την άλλη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμος. Το Σάββατο θα γίνει φιλικό με τη β’ ομάδα για να έχουν οι παίκτες ρυθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x