Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ιδανική η Ζόρια για Παναθηναϊκό - Ρισκάρει με την πρόκριση όσο αργούν οι μεταγραφές»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην επικείμενη κλήρωση και τον επιθυμητό αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, αλλά και στην καθυστέρηση των μεταγραφών που μπορεί να κοστίσει.

Διάλεξε αντίπαλο για τον Παναθηναϊκό στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, που εξήγησε και τους λόγους, με αφορμή την κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference Legaue.

«Η Σλάβια Πράγας θα είναι… Παναγία βόηθα. Για την Ζόρια ανάβουμε κεριά όλοι εδώ. Κάνει προετοιμασία στην Πολωνία και υποθέτουμε ότι θα παίξει εκεί. Σε κάθε περίπτωση οι δύο κληρώσεις που φαίνονται πιο βατές είναι η Ζόρια και η Μπάτε, από εκεί και πέρα δυσκολεύουν τα πράγματα. Η Τζουργκάρντεν είναι επικίνδυνη, η Σλάβια είναι φοβερή ομάδα. Η καλύτερη κλήρωση για τον Παναθηναϊκό είναι η Ζόρια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι «πράσινοι» ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά στο ματς με τη Λεβερκούζεν, χάρη και στο «διάβασμα» του Γιοβάνοβιτς, κάνοντας ειδική μνεία στο πρώτο ημίχρονο και την παρουσία των Αλεξανδρόπουλου-Μάγκνουσον.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι οι μεταγραφές έχουν καθυστερήσει και ο χρόνος περνάει εις βάρος του Παναθηναϊκού, που δεν μπορεί να πάει χωρίς άλλη ενίσχυση στα πρώτα ματς της Ευρώπης, καθώς μειώνονται οι πιθανότητες πρόκρισης.

Ενώ κατέγραψε και την πολύ καλή παρουσία του Βαγιαννίδη στην προετοιμασία των «πράσινων», όπως και του Γκάνεα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x