Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ιστορικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό η Γ.Σ. της Τετάρτης»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός έχει για πρώτη φορά την χειροπιαστή δυνατότητα να φτιάξει γήπεδο, μέσω του Βοτανικού και ανέλυσε τα δεδομένα ενόψει της ψηφοφορίας.

Για την σημαντικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αναφορικά με την επικείμενη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και την ψηφοφορία για την Διπλή Ανάπλαση.

«Είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού αυτό που θα συμβεί την Τετάρτη, ίσως και η σημαντικότερη θα έλεγα. Είναι ορατό για πρώτη φορά στην ιστορία του να βρει ένα νέο γήπεδο, έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια. Έμαθα ότι η χρονική διάρκεια για το οργανόγραμμα από τον Δήμαρχο έχει πάει λίγο πιο κάτω. Θα είναι δύσκολη η κατάσταση ως προς το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης. Δεν υπάρχει πάντως εναλλακτική λύση αντί του Βοτανικού. Στην Λεωφόρο δεν μπορεί να γίνει το γήπεδο που θέλει ο Παναθηναϊκός, από πλευράς χωρητικότητας. Υπάρχει μια προοπτική αυτή την στιγμή, θα γίνει νέο γήπεδο για το ποδόσφαιρο, θα έρθουν μεγαλύτερα έσοδα για τον Ερασιτέχνη. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παίζουν σε σύγχρονα γήπεδα, εννοείται φυσικά ότι η Λεωφόρος είναι μεγάλη ιστορία για τον σύλλογο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι απαιτείται το 66% για να βγει το ναι ή το όχι για τον Βοτανικό ενώ θα πάνε να ψηφίσουν 4.200 μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει από τα εγγεγραμμένα στο «τριφύλλι».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x