Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καμία απόφαση ακόμη από Χόφενχαϊμ για Γκατσίνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης διέψευσε τα γραφόμενα στη Γερμανία για τον Γκατσίνοβιτς.

Δεν έχει βάση δημοσίευμα που αναφέρει πως η Χόφενχαϊμ έριξε άκυρο στον Παναθηναϊκό για νέο δανεισμό του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ακόμη για Γκατσίνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις αποφάσεις της Χόφενχαϊμ. Ούτε τα περί συμφωνίας που έγραφε το Kicker πριν μια εβδομάδα ισχύει, ούτε αυτό που λένε σήμερα πως δεν τον δανείζει ξανά στον Παναθηναϊκό. Θα ξέρουμε περισσότερα τις επόμενες δύο εβδομάδες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, που είναι δύσκολη», τόνισε.

Όσο για την αραβική πρόταση για Βέλεθ; «Δεν υπάρχει ακόμη κάτι. Η πρόταση 200 χιλ. της Αλ Φατέχ ήταν αστεία και έχουν δώσει διορία μιας εβδομάδας. Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει από πριν συζητήσεις με τον παίκτη για νέο συμβόλαιο. Περισσότερο από τον Ισπανό το επιθυμεί ο μάνατζέρ του να γίνει η μεταγραφή για να πάρει προμήθεια. Δύσκολα θα υπάρχει εξέλιξη στην υπόθεση. Ακόμη κι αν ο Βέλεθ δεν τα βρει στην ανανέωση συμβολαίου, θα μείνει και θα δώσει τα πάντα γιατί είναι άριστος επαγγελματίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x