Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καμία τύχη ο Παναθηναϊκός αν παίξει έτσι με τον Άρη - Σε κακή βραδιά όλη η ομάδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι μόνο οι απουσίες του Παναθηναϊκού δεν δικαιολογούν την εικόνα του κόντρα στην ΑΕΚ και… χτύπησε καμπανάκι ενόψει του ματς με τον Άρη.

Ένα συνολικά κακό βράδυ είχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ προχθές στην Λεωφόρο, που δεν έχει να κάνει μόνο με τις απουσίες του, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Υπάρχει ένας προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας στα πρώτα 60 λεπτά. Ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος, είχε στο μυαλό του ότι θα έβλεπε μια ΑΕΚ περίπου όπως και στο ματς του 3-0. Τον πίεσε ψηλά, ο Παναθηναϊκός βρήκε χώρους αλλά δεν έκανε τίποτα μετά το 1-0. Δεν δικαιολογείται μόνο από τις απουσίες η εικόνα, είχε μια κακή βραδιά όλη η ομάδα. Ακόμα και αν ήταν Βέλεθ, Ιωαννίδης και Αλεξανδρόπουλος μέσα, υπάρχει η αίσθηση ότι θα είχε ξανά αυτή την εικόνα. Εγώ διαφωνώ. Υπάρχει μια ισοπέδωση για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, αλλά λόγω της συσσώρευσης των κακών προηγούμενων χρόνων. Αν ο Παναθηναϊκός παρουσιάσει αυτή την εικόνα και την Κυριακή, δεν θα έχει καμία τύχη με τον Άρη. Πρέπει να πάει για την νίκη, όχι να παίξει για την ισοπαλία. Δεν είναι το στυλ του Γιοβάνοβιτς βέβαια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι, για να έρθει ο Κουρμπέλης στο σημείο που θέλουν στο «τριφύλλι», πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής εξ ου και μπαίνει σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια.

Τέλος, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι είναι ένα θέμα για τον Παναθηναϊκό η απόδοση του Καρλίτος, που δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου προχθές.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x