Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καθοριστική μια νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία για τη συνέχεια του – Μία ή δύο αλλαγές στην 11άδα»

Ακούστε στον bwinΣΠΟΡ FM το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία από τον Tάσο Νικολογιάννη. Τι είπε για το θέμα του Φώτη Ιωαννίδη.

Για δολοφονία χαρακτήρα έκανε λόγο ο Tάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με τα όσα, ανυπόστατα, όπως αποδείχτηκε, γράφτηκαν για τον Φώτη Ιωαννίδη και την πιθανότητα ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού να έδωσε θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το Γεωργία-Ελλάδα.

«Επηρεάστηκε πολύ από όσα έγιναν χθες ο Ιωαννίδης. Τα σχόλια μπορεί να διαγράφτηκαν αλλά είναι… αργά, γιατί ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγόρησαν. Η ζημιά έχει γίνει, δεν γίνεται αυτός ο βόθρος στα social media να μένει ατιμώρητος. Μιλάμε ότι για πέντε ώρες υπήρχε μια δολοφονία χαρακτήρα. Το ένα θέμα με την ΕΠΟ είναι ότι υπήρχε απεργία και δεν μπορούσαν να δουν το πρωτόκολλο. Δούλεψε κάποιος από το σπίτι του για να δει ότι δεν υπάρχει κάτι και να βγει η ανακοίνωση. Αυτή την ώρα που μιλάμε, η επίσημη ενημέρωση είναι ότι δεν υπάρχει κανείς παίκτης θετικός. Σε κάθε περίπτωση ο Τερίμ πρέπει να διαχειριστεί αυτή την αναστάτωση του Φώτη», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Τερίμ έχει κάνει πλέον απογευματινές τις προπονήσεις του «τριφυλλιού» για να είναι πιο κοντά σε… συνθήκες αγώνα και να προσαρμοστούν οι ποδοσφαιριστές.

O Νικολογιάννης εκτίμησε ότι ίσως αλλάξουν ένας ή δύο παίκτες, με την βάση της 11άδας του Παναθηναϊκού να είναι ίδια, αφού μια νίκη στη Λαμία μπορεί να είναι καθοριστική για τη συνέχεια του, σε συνάρτηση και με τα ματς που ακολουθούν.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x