Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κεφάλαιο ο Ιωαννίδης-Ακολουθεί η ανανέωση Κουρμπέλη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη, τον Δημήτρη Κουρμπέλη που ακολουθεί και τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε την αρχή και ο Δημήτρης Κουρμπέλης πιθανότατα ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό στις ανανεώσεις, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Ιωαννίδης έπαιρνε κοντά στις 100 χιλιάδες ετησίως και με την ανανέωση πήρε μια γερή αύξηση. Εξελίσσεται σε κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, έχει βελτιώσει πάρα πολύ το παιχνίδι του και ήταν από τους MVP της σεζόν. Καταλαβαίνουμε πλέον γιατί πέρσι η διοίκηση απέρριψε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ από ομάδα του MLS», ανέφερε.

«Ο Κουρμπέλης ακολουθεί. Πιστεύω πως σύντομα θα μάθουμε ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Μόλις τελειώσει και το παιχνίδι με τον Άρη θα γίνουν άμεσα και οι συζητήσεις μαζί του. Μετά υπάρχουν τρεις παίκτες, οι Σάρλια, Πούγγουρας και Σάντσες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν. Το πιο πιθανό είναι οι δύο από τους τρεις να μείνουν, αλλά ας περιμένουμε τις εισηγήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεταγραφές για να ανεβάσει την ποιότητα και να βελτιώσει το βάθος της ομάδας», πρόσθεσε.

Τέλος, για το κλίμα στην ομάδα είπε: «Είναι όλοι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο Γιοβάνοβιτς είναι πολύ απογοητευμένος με τη στάση όλων των ομάδων και της λίγκας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πίστευε πολύ στο πρωτάθλημα φέτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x