Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κινητικότητα για να κλείσει χαφ έως το βράδυ ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός κυνηγάει να ολοκληρώσει την απόκτηση κεντρικού μέσου εντός της σημερινής (31/01) ημέρας.

Στο… τρέξιμο βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό για να προλάβουν να προχωρήσουν στην απόκτηση κεντρικού μέσου όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Επειδή ο κόσμος ρωτάει να πούμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, υπάρχει μια κινητικότητα για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω αν θα γίνει. Απλά μαθαίνω ότι υπάρχει μια κινητικότητα να την ολοκληρώσει μέχρι το βράδυ. Για χαφ μιλάμε, δεν αποκλείω να πάρει και μπακ. Αλλά αυτή την ώρα δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω. Είναι μια ημέρα περίεργη, θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Πρέπει πάντως να πάρει ένα χαφ που θα δίνει ενέργεια, τρεξίματα, κάθετη πάσα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι για τον Ιωαννίδη δεν έχει έρθει καμία πρόταση στο «τριφύλλι» είτε από την Χέρενφεϊν, είτε από αλλού και πως δεν πρόκειται να γίνεται και αποδεκτή πλέον.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είχε από πέντε έως οκτώ βαθμούς παραπάνω, αν οι παίκτες του είχαν αποφύγει κάποια ανόητα ατομικά λάθη.

Ενώ χαρακτήρισε λάθος του τάιμινγκ που βγήκε ο Αλεξανδρόπουλος κόντρα στον Αστέρα, εξηγώντας ωστόσο το σκεπτικό του Γιοβάνοβιτς με την διατήρηση του Μαουρίσιο στην 11άδα των «πράσινων».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x