Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κοιτάει μόνο το ματς με Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός και μετά το ντέρμπι»

Ακούστε τα νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ατρόμητο, για την 13η αγωνιστική και τελευταία του α’ γύρο της Super League 1, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δώσει μία πολύ μεγάλη μάχη στο ματς με τον Ατρόμητο. Έτσι βλέπουν το σημερινό παιχνίδι, όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια. Λαβωμένος με απουσίες, όπως του Παλάσιος που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θα είναι όμως στην Κύπρο, στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας, και η ομάδα πάει σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Ο Κόλμαν ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο Ατρόμητος δυσκολεύει τους αντιπάλους της, όπως έχει φανεί στα προηγούμενα ματς του τη φετινή σεζόν», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη του, για να μπορέσει να κερδίσει και στη συνέχεια θα δει τι θα συμβεί στο ντέρμπι και τις διαφορές που θα προκύψουν στη βαθμολογία με ΑΕΚ και με Ολυμπιακό. Εκεί που θεωρώ απαραίτητο, είναι ο Παναθηναϊκός να κερδίσει και μετά θα δει τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x