Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ξεκινάει από διαφορετική αφετηρία ο Ιωαννίδης φέτος, μπορεί και βασικός»

O Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην δυνατότητα του Φώτη Ιωαννίδη να παίξει βασικό ρόλο στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον φετινό Παναθηναϊκό.

Έτοιμος για να κάνει το… step up στον Παναθηναϊκό φέτος είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Φώτης Ιωαννίδης έπαιξε με την Εθνική, σκόραρε πάλι, έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ. Ξεκινάει φέτος από διαφορετική αφετηρία, πέρυσι ήρθε σαν μια μεταγραφή μπας και βγει. Φέτος έχει δείξει ότι μπορεί να είναι ακόμα και βασικός, αν τον αξιοποιήσει ο Παναθηναϊκός. Και το γκολ το έχει, αν παίξει πιο πολύ. Έχει όγκο, εκτέλεση. Πέρυσι πήρε παιχνίδια με τον Μπόλονι, ενώ φέτος ο Γιοβάνοβιτς τον εμπιστεύτηκε στα φιλικά και δείχνει να τον υπολογίζει. Αν δεν έβαζε τα δύο γκολ ο Καρλίτος στα τελευταία φιλικά, θα έλεγα ότι ο Ιωαννίδης θα ξεκινούσε βασικός με τον Απόλλωνα Σμύρνης», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, αυτή την στιγμή, ο Μακέντα είναι ο τρίτος επιθετικός του «τριφυλλιού» στην αξιολόγηση του Γιοβάνοβιτς και εξήγησε το γιατί.

Ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι Βιτάλ και Λούντκβιστ θα πάρουν φανέλα βασικού στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στάθηκε στα πλεονεκτήματα τους.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x