Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ξένος προπονητής, μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και νέα στελέχη στην ομάδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης προανήγγειλε ριζικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό.

Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα περιμένει τις επόμενες εβδομάδες στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Νικολογιάννης. Όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναμένονται άμεσα εξελίξεις με τον προπονητή, ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις και για το ρόστερ, αλλά και με την έλευση στελεχών που θα βοηθήσουν στη νοοτροπία της ομάδας.

«Ο Φινκ έχει προταθεί, αλλά δεν υπάρχει θέμα. Άλλους προπονητές κοιτάζει ο Παναθηναϊκός. Έχουν γίνει 2-3 επαφές και θα ξέρουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή τις αρχές της εβδομάδας ποιος θα είναι ο εκλεκτός», τόνισε και πρόσθεσε:

«Θα έχουμε πολύ μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και θα μπουν νέα στελέχη στην ομάδα, με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που θα μπολιάσουν με διαφορετική νοοτροπία τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, υπογράμμισε πως οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. «Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια καταστροφική χρονιά με τον πιο υποτιμητικό τρόπο. Οι περισσότεροι παίκτες μπήκαν χθες στο ντέρμπι λες και ήταν έτοιμοι να φύγουν για διακοπές. Με τρελαίνει η νοοτροπία κάποιων, που κρύβονταν πίσω από τον Μπόλονι και είδαμε τι εικόνα είχαν και αφότου έφυγε ο Ρουμάνος», επισήμανε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x