Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ξεπερνά κάθε όριο η ατάκα ότι μπορούσε να παίξει με… μειωμένη ακοή από το ένα αυτί ο Χουάνκαρ»

Τον νομικό ισχυρισμό που προέβαλε ο Ολυμπιακός στην εκδίκαση της έφεσης ότι η μειωμένη ακοή του Χουάνκαρ δεν ήταν λόγος να μη συνεχίσει το ματς καυτηρίασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Στην εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την πρωτόδικη απόφαση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό -και ειδικά ένα από τα επιχειρήματα των δικηγόρων του- επικεντρώθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο, σημείωσε ότι είναι ανάξιος σχολιασμού και ξεπερνά κάθε όριο ο ισχυρισμός ότι η μειωμένη ακοή του Χουάνκαρ από το ένα αυτί δεν ήταν επαρκής λόγος για να μη συνεχίσει το ματς.

Σημείωσε λοιπόν ότι είναι κατανοητή η προσπάθεια που γίνεται ενίοτε από την υπεράσπιση να κάνει το άσπρο-μαύρο, αλλά τόνισε ότι αυτό είναι πρωτάκουστο και δείχνει ξεκάθαρα σε όλον τον κόσμο τι έχει γίνει.

Εξάλλου υπογράμμισε ότι είναι χρυσή ευκαιρία για την Επιτροπή Εφέσεων να θέσει το πλαίσιο για διεξαγωγή αγώνων χωρίς ν’ ανοίγει μύτη και όχι να δημιουργήσει ένα δεδικασμένο με το οποίο ουδείς μπορεί να φανταστεί τι θα γίνεται από ‘δω και πέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x