Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Λογικά με την 11άδα του ντέρμπι και στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην… αλλεργία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις πολλές αλλαγές για την 11άδα του Παναθηναϊκού, ενόψει και του ΠΑΟΚ, ενώ έκανε λόγο για κρίσιμη Κυριακή.

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή και το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας προπονητής που μας έχει δείξει ότι δεν του αρέσουν οι αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού. Θα κάνει μόνο αν προκύψουν τραυματισμοί ή τιμωρίες, ακόμα και οι αναπληρωματικοί αν είναι καλοί παραμένουν στην 11άδα και οι βασικοί κάθονται στον πάγκο. Λογικά έτσι θα πάει και στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα έχει αλλαγή η άμυνα ή η τριάδα στα χαφ. Σάρλια και Ιωαννίδης θα είναι στην διάθεση του προπονητή έως το τέλος της εβδομάδας. Είναι σημαντικό ότι θα έχει τον Μαντσίνι να έρθει από τον πάγκο, αλλά και παίκτες όπως ο Κλεϊνχέισλερ ή ο Ιωαννίδης», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε κρίσιμη την Κυριακή που έρχεται, αφού αν το «τριφύλλι» και η ΑΕΚ χάσουν, ο Ολυμπιακός ξαναμπαίνει στην μάχη του τίτλου.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε πως από εδώ και πέρα, περισσότερο στο τακτικό κομμάτι θα πέσει το βάρος στον Παναθηναϊκό αφού λόγω των διαδοχικών αγώνων δεν θα μπορούν να γίνουν «κανονικές» προπονήσεις.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x