Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Με διπλό δείχνει ότι σιγά-σιγά βρίσκει άκρη και εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα πολλαπλά οφέλη που θα έχει ο Παναθηναϊκός αν νικήσει στο Αγρίνιο και επισήμανε τι κερδίζει και τι χάνει με τον Βιγιαφάνιες δίπλα στον Ρούμπεν.

Τις δυσκολίες που θα συναντήσει στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός, αλλά και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την παρουσία των Βιγιαφάνιες-Ρούμπεν στον άξονα, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θα είναι δύσκολο το ματς για τον Παναθηναϊκό, όπως και για κάθε ομάδα που παίζει με τον Παναιτωλικό. Τελευταία φορά που κέρδισε στο Αγρίνιο ήταν πριν από τρία χρόνια, στα επόμενα χρόνια δεν τα κατάφερε. Πέρυσι έχασε. Πάει να παίξει ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας, διαφορετικό βέβαια από της Ριζούπολης. Σίγουρα βοηθάει στο επιθετικό, αλλά χάνει στο αμυντικό κομμάτι με τον Βιγιαφάνιες να αγωνίζεται δίπλα στον Ρούμπεν, στο 4-2-3-1 που παίζει πλέον ο Παναθηναϊκός και τον Γκατσίνοβιτς ελεύθερο μπροστά τους. Αν πάρει το διπλό, δείχνει ότι σιγά σιγά βρίσκει την άκρη και με τα εκτός έδρας», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως, αν ήταν καλά ο Κουρμπέλης θα ήταν ιδανικό να ξεκινούσε δίπλα στον Ρούμπεν, ο οποίος μάλιστα ίσως βγάλει και κούραση από την σταθερή παρουσία του σε συνεχόμενα παιχνίδια του «τριφυλλιού».

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε πως, αν κάνει το 3Χ3 ο Παναθηναϊκός θα φτάσει τους 39 βαθμούς και θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για τα πλέι οφ και την 4η θέση, έχοντας μπροστά τους άλλα δύο ματς.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x