Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Με εικόνα σαν του Φαλήρου, ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα – Παίρνει πράγματα από τα μπακ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να «χτίσει» πάνω στην πρόσφατη εμφάνιση του με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στη συμβολή των ακραίων αμυντικών σε γκολ-ασίστ.

Τη... συνταγή για να μείνει ο Παναθηναϊκός εντός διεκδίκησης του φετινού τίτλου, βασισμένη στην εμφάνιση του κόντρα στον Ολυμπιακό, αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Υπάρχει ρεπό πλέον στον Παναθηναϊκό και ευκαιρία για ανασύνταξη. Αν όλα πάνε καλά, στην επανέναρξη των playoffs οι πράσινοι θα παρουσιαστούν πλήρεις, με εξαίρεση τους τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Θα δουλέψει και στο τακτικό κομμάτι ο Τερίμ, θα ανεβάσει και την ένταση. Θέλει να μονιμοποιήσει τα καλά στοιχεία που έβγαλε η ομάδα του με τον Ολυμπιακό και να σταματήσει να είναι… ασανσέρ. Αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να παρουσιάσει εικόνα ανάλογη με αυτή του Καραϊσκάκη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» περιμένει να δει τι θα γίνει με το πρόγραμμα στη συνέχεια, αν θα αναβληθεί η 5η αγωνιστική των playoffs στις 14 Απριλίου, αλλά και αν θα πάει πίσω ο τελικός του Κυπέλλου Betsson μια εβδομάδα.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι η εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού Β ήταν πολύ άσχημη στο χθεσινό οικογενειακό φιλικό και έκανε κακή εντύπωση ακόμα και στον Τερίμ.

Και τόνισε πως, πλέον, οι «πράσινοι» παίρνουν πράγματα και από τους μπακ τους, με ασίστ και γκολ, από τον Μλαντένοβιτς από αριστερά και τους Κώτσιρα-Βαγιαννίδη στα δεξιά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x